K.I.M.O.

MOČ / Izguba maščob / kondicija / oblikovanje telesa

Zakaj K.I.M.O.

Za koga je K.I.M.o. namenjen

 1. Se vidiš v zgoraj omenjenih ciljih
 2. Si začetnica v slabi ali slabši telesni formi
 3. Ne znaš izvajati vaj praviln
 4. Si aktivna in v solidni telesni formi
 5. Vaje poznaš, in jih izvajaš dokaj pravilno
 6. Si želiš pridobiti mišično maso in lepo oblikovati telo

Kako poteka K.I.M.o.

KAKŠEN TRENING JE INTERVALNI HIIT ❓ IN KAKŠNE KORISTI NAM PRINAŠA ❓
 • Visoko intenzivni intervalni trening je vrsta aerobne aktivnost v intervalih, kjer se gibalne vaje izvajajo z visoko hitrostjo, močjo, eksplozivnostjo, sledi pa jim krajši interval z nizko aktivnostjo ali počitkom (običajno priprava na naslednjo vajo ali hojo, počasnim tempom).
 • 💪 + BONUS UČINEK: Postopna izguba odvečne telesne maščobe! 🙂
  • Vedeti pa moramo, da če želimo, da je HIIT trening zares učinkovit, je potrebno v tistih kratkih intervalih vaje izvajati zares z vso razpoložljivo močjo (in raje zmanjšamo št. serij, kot da bi vmes strateško hranili energijo za naslednje vaje.
  • S časom se bo telo adaptiralo na povzročeni stres in ga premagovalo lažje in hitreje).
  • 👆 HIIT treningi so namenjeni pridobivanju moči, kondicije (vzdržljivosti) ter razvijanju ostalih atletskih atributov (koordinacija, ravnotežje-propriocepcija, eksplozivnost…).
  • Med stranske učinke HIIT treningov zaradi povečanega mišičnega obsega in pospešenega metabolizma pripisujemo tudi izgubo odvečne telesne maščobe, saj telo še več ur (do celo 38 ur!) 🔥🔥porablja kisik (EPOC učinek) in s tem obnavlja energetske vire.
  • V času regeneracije vrši izgradnjo (anabolizem) in obnovo mišičnih celic ter razporeja ali ustvarja nove živčne poti – inervacijo (oživčenje), uravnoveša hormonsko stanje telesa, adaptira telo na izvajane vaje / napore … vse za to, da telo spravi v mirujoče / stabilno stanje.
   • Tako smo vedno znova pripravljeni na nove (težje) izzive

K.I.M.o. trenerka

Urška Sapač

Ustanoviteljica Ladys Fit HUB, Mamica ter AFP licencirana osebna trenerka, ki svoje življenje posveča misiji širjenja kvalitetnega življenskega stila skozi gibanje prehrano in pozitivno miselnost.

K.I.M.o. gym

Nova telovadnica v Murski Soboti: Kocljeva Ulica 2, 9000. Parkiranje pred stavbo in cca 1 minuta hoje do okoliških mestnih brezplačnih parkirišč.

K.I.M.O. cena

Vsak mesec je odprto določeno število terminov v posamezni skupini. Na začetku meseca zakupiš vse termine za določen mesec. Če kupuješ sredi meseca in so do konca meseca samo 3 termini, kupiš 3 termine.

43,75

K.I.M.O. napredovanje

Ko s svojimi rezultati presežete začetni program K.I.M.O. Beginner, lahko prestopite v K.I.M.O. Advance skupine v kateri nadgrajujete ter vzdržujete svoje rezultate.

Objave

Ladys fit hub facebook stran

Spremljate nas lahko na naši spletni strani, kjer lahko spremljate kaj se dogaja z našim Ladys BOOT Campom

Copyright © 2021 Mikro Namig d.o.o. All rights reserved.