K.I.M.O.

MOČ / Izguba maščob / kondicija / oblikovanje telesa

Zakaj K.I.M.O.

A si predstavljaš kako tvoja energija narašča, ko narediš trening¿
Z redno vadbo boš pridobila na kondiciji, moči in oblikovala postavo ter izgubljala maščobe. Z vadbo bomo dvigovale pozitivne  hormone in skrbele za zmagovalno počutje.

Trening v telovadnici
Treniraš na nepozabnih treningih v pravilnem dnevnem razmaku in zaporedju, kjer so ti omogočene tudi meritve telesne sestave z analizatorjem telesne sestave. Druženje istomislečih, pozitivnih žensk ter skupinska energija, ti bo dala dodaten zagon , da vedno bolj postajaš boljša verzija sebe.

Kdo sem jaz
Sem Urška, mamica in licencirana trenerka, ki s srcem vodi vadbe in ženskam pomaga do bolj kvalitetnega življenja. Verjela bom vate, ko ti ne boš, motivirala te bom na vsakem treningu, ter spremljala tvoj napredek. Z mano te  ponese na raven za katero nisi verjela da si sposobna. Moje oko vedno bdi nad pravilno izvedbo vaj, saj je moj cilj, da prideš varno do željenih rezultatov.

Za koga je K.I.M.o. namenjen

 1. Se vidiš v zgoraj omenjenih ciljih
 2. Si začetnica v slabi ali slabši telesni formi
 3. Ne znaš izvajati vaj praviln
 4. Si aktivna in v solidni telesni formi
 5. Vaje poznaš, in jih izvajaš dokaj pravilno
 6. Si želiš pridobiti mišično maso in lepo oblikovati telo

Kako poteka K.I.M.o.

Trening poteka 2x na teden. Prvi trening je trening za Moč in oblikovanje, drugi dan pa trening za kondicijo in izgubo maščobe. Treningi potekajo 60  min. Pred vsakim treningom si vzamemo čas za kvalitetno ogrevanje.
Prvi trening je namenjen učenju pravilnih gibalnih vzorcev skozi trening za celo telo, v sklopih večjih mišičnih skupin, z metodo ponavljanja posameznih vaj + z obremenitvijo (uteži, elastika)
Učinek treninga bo povečana mišična moč, boljši mišični tonus in lepo oblikovano telo, v kolikor še upoštevaš prehranske smernice.
KAKŠEN TRENING JE INTERVALNI HIIT ❓ IN KAKŠNE KORISTI NAM PRINAŠA ❓
 • Visoko intenzivni intervalni trening je vrsta aerobne aktivnost v intervalih, kjer se gibalne vaje izvajajo z visoko hitrostjo, močjo, eksplozivnostjo, sledi pa jim krajši interval z nizko aktivnostjo ali počitkom (običajno priprava na naslednjo vajo ali hojo, počasnim tempom).
 • 💪 + BONUS UČINEK: Postopna izguba odvečne telesne maščobe! 🙂
  • Vedeti pa moramo, da če želimo, da je HIIT trening zares učinkovit, je potrebno v tistih kratkih intervalih vaje izvajati zares z vso razpoložljivo močjo (in raje zmanjšamo št. serij, kot da bi vmes strateško hranili energijo za naslednje vaje.
  • S časom se bo telo adaptiralo na povzročeni stres in ga premagovalo lažje in hitreje).
  • 👆 HIIT treningi so namenjeni pridobivanju moči, kondicije (vzdržljivosti) ter razvijanju ostalih atletskih atributov (koordinacija, ravnotežje-propriocepcija, eksplozivnost…).
  • Med stranske učinke HIIT treningov zaradi povečanega mišičnega obsega in pospešenega metabolizma pripisujemo tudi izgubo odvečne telesne maščobe, saj telo še več ur (do celo 38 ur!) 🔥🔥porablja kisik (EPOC učinek) in s tem obnavlja energetske vire.
  • V času regeneracije vrši izgradnjo (anabolizem) in obnovo mišičnih celic ter razporeja ali ustvarja nove živčne poti – inervacijo (oživčenje), uravnoveša hormonsko stanje telesa, adaptira telo na izvajane vaje / napore … vse za to, da telo spravi v mirujoče / stabilno stanje.
   • Tako smo vedno znova pripravljeni na nove (težje) izzive

K.I.M.o. trenerka

Urška Sapač

Ustanoviteljica Ladys Fit HUB, Mamica ter AFP licencirana osebna trenerka, ki svoje življenje posveča misiji širjenja kvalitetnega življenskega stila skozi gibanje prehrano in pozitivno miselnost.

K.I.M.o. gym

Nova telovadnica v Murski Soboti: Kocljeva Ulica 2, 9000. Parkiranje pred stavbo in cca 1 minuta hoje do okoliških mestnih brezplačnih parkirišč.

K.I.M.o. termini

Skupina je zaključena celota. V določenem terminu je možno omejeno število oseb. Termini so Ponedeljek in Četrtek – Advance program ter Torek in Petek – Beginner program. Za uro prosim kontaktirajte Urško na facebook messenger.

K.I.M.O. cena

Vsak mesec je odprto določeno število terminov v posamezni skupini. Na začetku meseca zakupiš vse termine za določen mesec. Če kupuješ sredi meseca in so do konca meseca samo 3 termini, kupiš 3 termine.

36,0054,00

K.I.M.O. napredovanje

Ko s svojimi rezultati presežete začetni program K.I.M.O. Beginner, lahko prestopite v K.I.M.O. Advance skupine v kateri nadgrajujete ter vzdržujete svoje rezultate.

Objave

Ladys fit hub facebook stran

Spremljate nas lahko na naši spletni strani, kjer lahko spremljate kaj se dogaja z našim Ladys BOOT Campom

Copyright © 2021 Mikro Namig d.o.o. All rights reserved.