Kvalitetno druženje z mamicami

FIT MAMI

Zakaj Fit Mami

Hej MAMICA…
Si tudi ti kdaj utrujena od vsega kar terja materinstvo? 🤷‍♀️
Ne glede na to ali imaš dojenčka ali že večjega malčka, utegnejo biti dnevi zelo naporni. 🙈
Ti pa bi rada vsaj kdaj pobegnila na kako kavico, sprehod, trening ali pa se vsaj naspala 🙃
Razumem te… Sem v isti koži kot ti 😁 povem iskreno, kdaj bi bilo res hudo, če ne bi imela treninga. To je moj odklop in hkrati delo, poslanstvo, ki mi daje energijo in ga naravnost obožujem ❣️
Sem mamica 3 letnemu sinu Liam Larsu, Licencirana AFP trenerka in vaditeljica skupinskih vadb.
Kot mamica, popolnoma razumem, da se je včasih težko odtrgati od družinskega življenja, sploh, ko so otroci še dojenčki in mamico najbolj potrebujejo.👣👶
Ko sem zanosila sem začela raziskovati vadbo za nosečnice. Svoje treninge sem prilagajala tako, da sem lahko trenirala do poroda. Skozi svojo poporodno izkušnjo in izobraževanjem na področju poporodne vadbe ti lahko celostno pomagam na strokoven način priti nazaj v formo.
Ladys FIT HUB je doživel svoje rojstvo, z njim kar nekaj raznolikih vadb in sedaj smo na vrsti mamice z majhnimi otroki 😁
Vem in razumem, da se vsaka mati želi čimprej okrepiti po porodu, priti v prednosečniško formo, da bo lažje kos vsemu kar materinstvo zahteva od ženske.
V ta namen s srčno željo, da bi se mamice odlično počutile v svoji koži, prirejam program FIT MAMI 🤩💪

Fit Mami trenerka

Urška Sapač

Ustanoviteljica Ladys Fit HUB, Mamica ter AFP licencirana osebna trenerka, ki svoje življenje posveča misiji širjenja kvalitetnega življenskega stila skozi gibanje prehrano in pozitivno miselnost.

Komu je Fit Mami NAMENJEN

Mamicam, ki si želijo priti v telesno formo , do več energije in se počutiti zadovoljne v svojem telesu. Ne glede na telesno pripravljenost, kondicijo ali cilj, ste vse mamice dobrodošle, saj so vadbe primerne in prilagojene vsaki posameznici.

kako na vadbo Fit Mami

Vadbe potekajo v telovadnici 1x na teden. S sabo prinesite vadbene podloge, športne copate in plastenko vode. S sabo lahko vzamete tudi otroka, ter kakšno igračo ob katerih se otročički počutijo domače.

Fit Mami telovadnica

Nova telovadnica v Murski Soboti, Kocljeva Ulica 2. Parkiranje pred stavbo in cca 1 minuta hoje do okoliških mestnih brezplačnih parkirišč.

Kako Fit Mami Poteka

V prvih urah se bomo posvetile predvsem krepitvi trebušnih mišic in pogledale kako je z diastazo rektusov. Sama nosečnost in dojenje pri ženski lahko močno spremenita držo zato se bomo posvetile tudi hrbtenici in ramenskemu obroču. V  nadaljevanju bomo krepile noge in zadnjico ter roke po segmentih mišičnih skupin z varno vadbo za ženske po porodu. Po želji lahko posameznica naredi individualno analizo telesne sestave in posvet o prehrani.

Fit Mami Termini

Vsak ponedeljek ob 17:30.

Fit Mami Cena

Skupina je zaključena celota. Zakup terminov 4/8/16 Število mest je omejeno #10.

40,00130,00

Kako zakupiš termine

  1. Izberi število terminov
  2. Nadaljuj v košarico
  3. Vnesi svoje podatke
  4. Na zaslonu se ti izpišejo podatki za plačilo, ki jih prejmeš tudi na email
  5. Način plačila je Bančna transakcija
  6.  Po uspešni transakciji prejmeš račun.

Ladys fit hub facebook stran

Spremljate nas lahko na naši spletni strani, kjer lahko spremljate kaj se dogaja z našim Ladys BOOT Campom

Copyright © 2021 Mikro Namig d.o.o. All rights reserved.